Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Сряда, 22 Май 2013 10:00

Спечели двоен билет за Бързи и Яростни 6

Оценете
(0 гласа)

fast and furious 6Как да участвате?
Изберете любимия си актьор и гласувайте за него, като ни изпратите e-mail с линк към снимката на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. със задължителна тема "Бързи и яростни". Другият вариант е да харесате или споделите снимката на любимия си "бърз и яростен" мъж в нашата фейсбук страница.

Какви са наградите?
На двама от вас, избрани на случаен принцип, ще подарим 2 двойни билета за едноименния шести филм от поредицата. Един от гласувалите пък ще получи оригинален артикул от реквизита на филма - бялата тениска, с която е облечен Пол Уокър в една от първите сцени. Билетите ще бъдат валидни за кината Арена и Cinema City в периода 1-9 юни 2013 година. Победителите трябва в двудневен срок след обявяването им на сайта да изпратят на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." target="_blank">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. трите си имена, адрес за кореспонденция и телефон за връзка, като посочат в кое кино биха искали да гледат прожекцията. Победителите ще могат да получат наградите си срещу документ за самоличност на касата на посоченото от тях кино.

Период на играта
Очакваме вашите гласове от 20.05 до 26.05.2013 г. Имената на печелившите ще бъдат съобщени в Jenite.bg на 27.05.2013 г. Нека гласуването започне сега!

Участвай в играта

Прочетена 1282 пъти