Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Сряда, 22 Октомври 2014 23:30

Спечели 48” 3D Smart TV Philips 8109 с Android

Оценете
(2 гласа)

3d smart philips 8109Искаме да изберете най-добрия музикален албум, най-добрия филм, сериал, бг хит, бг приложение, компютърна/PC игра и още, и още интересни продукти на развлекателната индустрия, които са ви развълнували и впечатлили.

Сигурни сме, че ще ви е приятно да решите спора между „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“, „Пазителите на галактиката“ и „Невероятният Спайдър-мен 2“. Кой филм достави най-голямо удоволствие на сетивата ви? А коя беше песента - може би Happy на Pharrell Williams? Е, номинирахме целия му албум, но го изправихме пред сериозната конкуренция на Beck, Slipknot, Ed Sheeran и други... Нас ни впечатли най-много Middle-earth: Shadow of Mordor, но и Destiny е сериозна конкуренция в раздел „Конзолна/PC игра“. Трябва да признаем, че ни беше много приятно да изготвим HiEnd ECA 2014-2015, и се надяваме и вие да се забавлявате.

И тъй като ще ни помогнете да изберем най-доброто съдържание, ние ще се отблагодарим на един от вас, който ще грабне страхотна награда – 48-инчов Smart телевизор Philips 8109 с Android. Защо не пестим суперлативите? Защото има 4-странна Ambilight Spectra XL система, с която филмите и игрите буквално нахлуват във всекидневната ви, работи с приложения от Google Play (все пак си е Android), оборудван е с 4-ядрен процесор и спокойно можете да го управлявате из менютата чрез жестове и глас. Е как да не го похвалиш.

Всичко това ви очаква на специалната страница на HiEnd ECA 2014-2015, а ако не искате да разчитате само на късмета, можете малко да му помогнете. За всеки трима поканени приятели (чрез поща, Facebook, Twitter, Google+), които гласуват, ще получите още един запис в томболата. 
Заповядайте и решете трудния спор!

 

Прочетена 1249 пъти