Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Четвъртък, 08 Октомври 2015 17:44

Спечели безплатно обучение от Chef Radi Stambolov

Оценете
(3 гласа)

chef radi stambolovСъздайте собствен шоколадов вкус и го включете в асортимента на RSchocolatier за 2016 г. 
Любими шоколадови приятели,
RS търси Вашия шоколадов вкус за 2016! Споделете с нас каква е любимата ви рецепта за приготвяне на шоколад - с мляко, сметана, ядки, плодове, ликьор...
Chef Стамболов с внимание ще разгледа Вашите предложения и собственоръчно ще приготви тези, които са предизвикали интереса му. Най-сполучливата от тях ще бъде включена в предложенията на шоколатиерницата за 2016 г., а автора й ще получи безплатно обучение от Radi Stambolov на тема "работа с шоколад". Останалите ще бъдат добавени в специално меню в сайта на шоколатиерницата, където всеки желаещ може да открие авторите им. 
Споделяйте Вашите шоколадови рецепти (или ни ги изпратете като съобщение) на нашата фейсбук страница до 04.01.2016 г. Можете и да ни изпратите и техни снимки. Условието да бъдат включени в надпреварата за вкус 2016 г. е да съдържат ШОКОЛАД. Визии с всички одобрени рецепти ще бъдат качени в албумa " RS & Friends chocolate" в jpg формат с името на автора. Изборът на Вашият шоколадов вкус за 2016 не е обвързано с харесване или споделяне на тези визии. 

Участвайте в играта

Прочетена 1107 пъти