Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Сряда, 13 Юли 2016 08:32

С парфюм на почивка

Оценете
(1 глас)

parfimo summer pafumeУчаствайте в нашата Лятна Игра и можете да спечелите страхотни награди! За да участвате в играта е нужно да споделите своите спомени и преживявания и снимки от почивката си! Можете да участвате по два начина:

- Напишете кратък отговор на въпроса в нашия сайт

- Споделете снимка на нашата фен страничка във Facebook

Можете да участвате и по двата начина, което ще удвои шансовете Ви за спечелване на награда. Състезавате се за 3 прекрасни парфюма Paco Rabanne Olympea, CK One Summer 2015 или Versace Yellow Diamond и още 7 ПОДАРЪЧНИ КОМПЛЕКТА! 

Участието в играта не е обвързано с покупка! Кажете за играта на Ваши приятели и колеги и участвайте! 
Какво можете да спечелите?

    1 x Paco Rabanne Olympea Aqua EDT 50 ml на стойност 92.40 лв
    1 x Calvin Klein CK One Summer 2015 EDT 100 ml на стойност 49.70 лв
    1 x Versace Yellow Diamond EDT 30 ml на стойност 50.80 лв
    7x подаръчни комплекта на обща стойност 210 лв

Как да участвате в играта?

Участвайте по единия или и по двата начина:

1. Напишете ни къде ще прекарате лятната си почивка с Вашия любим парфюм, като попълните формата по-долу на тази страница.
2. Направете снимка на Вашия любим парфюм и я споделете на Facebook страницата ни.

Всеки участник може да участва само с 1 отговор на въпроса и 1 снимка. Ако участвате и по двата начина- това ще удвои шансовете Ви за успех.

За да участвате чрез Facebook, моля да ни изпратите Вашата ваканционна снимка с любимия си парфюм на съобщение на Facebook или да я качите на страницата ни. Споделяне на снимки във Facebook >

Играта ще приключи в понеделник, 15. 8. 2016г, а победителите ще бъдат обявени в петък, 19. 8. 2016г. на тази страница - също и в нашия информационен бюлетин (newsletter), чрез който също ще бъдете информирани. Нашето жури ще избере първите трима победители в играта, останалите победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип от изпратените от тях отговори и снимки. 

Участвай в играта

 

Прочетена 1296 пъти