Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Петък, 04 Ноември 2016 08:59

Спечели 55-инчовия телевизор Philips 901F 4K OLED и изживей филмите по нов начин

Оценете
(2 гласа)

philips 4k oledHiEnd Entertainment Awards 2016–2017 включва две паралелни, но независими едно от друго гласувания – Продукт на годината (Entertainment Product Awards – ЕРА) и Съдържание на годината (Entertainment Content Awards – ECA). Всеки потребител може да участва само в едното или и в двете гласувания. Участието във всяко от гласуванията е еднократно. Двете гласувания имат отделен награден фонд и гласувалият се записва в томболата само за това, в което е участвал.

В гласуването участват всички физически лица, които са дали своя вот с натискане на бутона „Избери“ във всички категории на ЕРА и/или ЕСА и са попълнили коректно изискваните лични данни. Участието в томболата/ите е възможно само след предоставянето на тази информация. С попълването й името на участника автоматично се добавя в списъка за финалната томбола на съответния конкурс, в който е гласувано, а подадената информация се записва в базата данни на съответния подсайт.

Всички участници и евентуални победители приемат и трябва да спазват условията, наложени от Организатора с настоящия регламент. Неспазването на тези правила може да доведе до изключване на участника или евентуалния победител. Всякакви опити за неоторизиран достъп до играта, базата данни с участници или опити за използване на дупки в сигурността на уеб браузърите с цел облагодетелстване ще доведат до незабавната дисквалификация на участника.

НАГРАДИ

За гласуването за Продукт на годината (ЕРА):
1 брой смартфон Samsung Galaxy S7 edge заедно с 1 брой Samsung Gear 360

За гласуването за Съдържание на годината (ЕСА):
1 брой 55-инчов телевизор Philips 901F

Гласуването ще се проведе в периода от 02.11.2016 до 02.12.2016 г.

Участвай в играта

Прочетена 1532 пъти