Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Четвъртък, 07 Юни 2018 21:41

Спечели с "Джурасик свят: Рухналото кралство"

Оценете
(1 глас)
nagradi scifi jpПрез месец юни ви каним на ново вълнуващо приключение – този път с динозаври! Петият най-успешен филм на всички времена, „Джурасик свят“, пуска своето продължение – „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Минали са три години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата.
 
Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) започват операция по спасяването на оцелелите динозаври и евакуацията им от непрекъснато растящата опасност. Оуен е твърдо решен да открие любимката си Блу, която все още се скита из джунглата. Междувременно, Клеър е преоткрила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот. След пристигането на острова, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който цели да установи на Земята опасен световен ред, невиждан от праисторически времена.
 
И докато Оуен и Клеър се борят с опасността, вие ще имате шанса да спечелите една от трите страхотни награди от „Джурасик свят“ – шапка, тениска или печат с Блу. За целта трябва до 13 юни да отговорите със свои думи на въпроса по-долу. Печелившите ще бъдат изтеглени в томбола и обявени на 14 юни.
 
Прочетена 647 пъти