Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Вторник, 09 Октомври 2012 09:44

Спечели билет за Lord of the Dance

Оценете
(2 гласа)

lordofthedance2Тази седмица Меломан.бг | Музиката на твоя живот и Арт БГ ти дават възможността да спечелиш билет за концерта на танцова трупа номер 1 в света. За първи път във Велико Търново ще бъдат организирани два поредни концерта, а след втория шоуто ще гостува и в София, на 19 октомври, от 20 ч., в зала 1 на НДК.

Първоначално концертът на 17 октомври бе обявен за гр. Варна. По желание на мениджмънта на артистите да присъстват на шоуто Звук и светлина, както и да бъдат гости на гр. Велико Търново още един ден, мястото на концерта се промени. Закупените билети за концерта във Варна могат да се използват за същите категории за концерта на 17 октомври във Велико Търново или да бъдат върнати на касите, от където са взети до 20 октомври 2012 г.

Актуалните дати за концертите на Lord of the Dance са:
Велико Търново - 17 октомври, 19 ч., ДКС "Васил Левски"
Велико Търново - 18 октомври, 19 ч., ДКС "Васил Левски"
София - 19 октомври, 20 ч., зала 1 на НДК

Специално за тези два концерта на Lord of The Dance билети за Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Габрово, Ловеч, Русе, Плевен, Дебелец и Севлиево ще могат да бъдат закупувани от днес от Туристически информационен център Велико Търново и обектите от вериги магазини Германос, Офис 1 и бензиностанции OMV, както и онлайн от Eventim.bg.

Искаш ли да спечелиш билет за Lord of the Dance?

Попълни формата за регистрация, отговори на въпроса и бъди готов за награда.

Краен срок на участие - 14.10.2012 г., 22 часа. 

Участвай в играта

Прочетена 1530 пъти