Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Вторник, 08 Януари 2013 10:42

Подари усмивка и спечели фотоапарат

Оценете
(0 гласа)

usmivka prisunPrisun те кани да участваш в поставяне на рекорд за най-голяма усмивка! Подари усмивка, като споделиш твоя усмихната снимка тук. Колкото повече снимки споделиш, толкова по-добре. Увеличаваш шансовете си да поставиш рекорд заедно с още хиляди усмихнати хора! И още нещо – по-вероятно е да спечелиш фотоапарат, който автоматично разпознава усмивки.

Право на участие в играта „Подари усмивка” имаш, ако си навършил 18 години, разполагаш с валидна регистрация във Facebook и добавиш приложението „Подари усмивка”.

За да се включиш в играта, трябва да избереш бутон „Подари усмивка” и да качиш снимка, на която се усмихваш. Можеш да качиш колкото снимки искаш! Важното е всяка качена снимка да е само твоя и да си съгласен да участваш с нея в поставянето на рекорд за най-голяма усмивка. Ако на снимката има и някой друг, трябва да си получил неговото съгласие за участие според тези правила. Снимката / снимките, които качиш в приложението, ще бъдат включени в изграждането на инсталация от снимки. С всяка нова снимка увеличаваш шансовете си да спечелиш в седмичната томбола! Наградата е фотоапарат, който автоматично разпознава усмивки.

Играта продължава 12 седмици в периода 10.12.2012 – 03.03.2013 г. Томболата се провежда в понеделник всяка седмица и печелившият се обявяват същия ден в секция „Печеливши”. Един късметлия печели награда всяка седмица. Наградите – фотоапарати, които автоматично разпознават усмивки, се изпращат с куриер до 29.03.2013 г.

Можете да участвате до 03 Март 2013  

Към играта

Прочетена 1740 пъти