Игри с награди, конкурси и оферти на едно място

 
Вторник, 26 Март 2013 09:23

Спечели 5000 семейни награди

Оценете
(1 глас)

prestige96 monopolyПродуктите на Престиж-96, които участват в промоционалната игра са: Престиж сухи пасти 348 грама - какао, ванилия, мляко, ягода, лимон. Продуктите, участващи в играта се предлагат в промоционални опаковки, съдържащи уникален код и информация за играта.

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка на продукт, участващ в промоционалната игра, се намира уникален осем-символен код, включващ цифри и букви. Желаещите да участват в играта могат да изпратят кода със SMS на номер 1750 (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно на интернет адрес prestige-promo.bg или фейсбук страницата на промоцията. Цената на един SMS е 0.30 лв., с включен ДДС, за абонатите на Мобилтел и VIVACOM и 0.29 лв., с включен ДДС, за абонати на GLOBUL.

Чрез регистрирането на уникалните кодове, участниците в промоционалната игра участват в разпределение на наградите:

- 4 200 кутии Престиж сухи пасти (случаен вкус);

- 684 броя игри МОНОПОЛИ СВЯТ;

- 116 броя игри ТУИСТЪР;

- тапети /wallpaper/;

- сентенция за Престиж сухи пасти и/или рингтон за телефон на Престиж.

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой уникални кодове. Всеки ден от периода на промоционалната игра (20.03.2013г. - 31.05.2013г.), участник регистрирал успешно един уникален код има шанса да спечели 1 кутия Престиж сухи пасти 384 гр. (случаен вкус) и/или тапети /wallpaper/ или ринг тонове за мобилен телефон, сентенция на Престиж сухи пасти (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS). Същият този код се натрупва за събиране на необходимия брой кодове за спечелване на някоя от игрите МОНОПОЛИ СВЯТ или ТУИСТЪР.

Подробности за играта

 

Прочетена 1350 пъти